Deoarece călătoriile pe plan mondial (și chiar local) sunt în continuare dificil a fi efectuate, HOMAG a dezvoltat un eveniment care vă va oferi informațiile detaliate pe care vi le doriți și de care aveți nevoie în legătură cu ultimele noastre produse și tehnologii, și șansa de a vorbi în mod direct cu experții noștrii, fără a fi necesare vizite la showroom sau la târguri.

 Live.HOMAG este soluția!

Suntem încântați să vă anunțăm faptul că începând de acum calendarul evenimentelor pentru Live.HOMAG este disponibil. Această experiență exclusiv on-line, transmisă live din centrele noastre din Horb și Holzbronn, Germania, va avea loc în intervalul 10 Mai – 10 Iunie, prin live.homag.com

În timpul acestui eveniment, vom aborda subiecte care includ producția de unicate în serie (batch size 1), prelucrarea lemnului masiv, aplicații digitale, tehnologii privind ambalarea și multe altele. Puteți vedea întregul program pe live.homag.com. Este nevoie să vă înregistrați doar o singură dată pentru întregul eveniment, iar apoi puteți selecta sesiunile din program care vă interesează.

Evenimentele vor include discuții pe forum cu specialiști în domeniu, demonstrații live ale noilor noastre utilaje și tehnologie digitală, și, individual, consultații personalizate oferite de specialiștii noștri.

Pentru mai multe informații în legătură cu acest eveniment, vă rugăm să accesați site-ul live.homag.com

Vă mulțumim și așteptăm cu nerăbdare să fim în legătură cu ocazia acestui eveniment!