LIGNA.INNOVATION NETWORK 27 – 29 SEPTEMBRIE 2021

Ne bucurăm să participăm la noul eveniment hibrid, interactiv și digital „LIGNA.IN”, unde cu experții și specialiștii noștri vom prezenta o gamă variată de soluții – Utilaje, Instalații,Tehnologie de producție, Concepte și Software.

Toate live-streamurile pot fi urmărite in 8 limbi diferite (Engleză, Germană, Spaniolă,Italiană, Franceză, Poloneză, Rusă și Chineză)

Temele Noastre

 1. Soluții personalizate – De la planificare, trecând prin procesul de productie și până la  împachetare. 

În acest live-stream vă informăm despre posibilitățile de optimizare a produsului și a organizării producției, noutăți în pregătirea  construcției de mobilier și inovațiile noastre în producția finală.

 2. Perspective pentru designerii de interior: concepte de producție și organizaționale de pionierat pentru amenajarea magazinelor și designul interior.

Acest Live-Stream vă oferă o imagine de ansamblu asupra inovațiilor noastre tehnice în tehnologia de croire, aplcare cant și prelucrare CNC, precum și a asistenților și aplicațiilor noastre inteligente.

 3. Deep-Talk: „Profil și suprafață“: Soluții pentru rindeluire și șlefuire cu cea mai mare precizie. 

În acest Live-Stream veți învăța totul despre rideluire și șlefuire prin demonstrații la mașini, reportaje dinpractică și interviuri cu experți.

 4. Prelucrarea eficientă a lemnului și producția de lemn masiv cu experții de la System TM și Kallesoe. 

În acest Live-Stream vă prezentăm soluțiile noastre holistice pentru prelucrarea de lemn masiv sub deviza: „Împreună în SolidWood”.

 5. Producția de case din lemn de cea mai mare eficiență – de la case unifamiliale la clădiri modulare și cu mai multe etaje.  .   

În acest Live-Stream vă prezentăm tendințele și provocările din procesul de construcție, posibilitățile de prefabricare și modul în care puteți produce durabil și elegant.

 6. La fel de flexibil ca cerințele clienților: Tehnologie pentru producția ușilor,ferestrelor,scărilor și a pardoselilor. 

În acest Live-Stream experții noștri vă pun la curent cu cea mai recentă tehnologie în producția de ferestre, uși și scări și vă arată soluții complete pentru producția de parchet.

INREGISTREAZA-TE PENTRU BILETUL GRATUIT AICI