Despre noi

Despre noi

Fondată în 2009 firma MS Mașini pentru fabricarea mobilei SRL reprezintă în exclusivitate în România Grupul HOMAG.  Colectivul firmei a reprezentat în România firmele din grupul Homag incă din 1990, având o experienţă bogată în domeniul tehnologiilor de prelucrare a lemnului.

Grupul Homag este liderul mondial în prelucrarea lemnului

Clienții noștri  sunt producători de mobilier pentru locuințe (bucătării, bai, living, dormitoare, holuri), mobilier de birou, mobilier de amenajari interioare, parchet, uși și ferestre din lemn, case prefabricate  și alte produse.

De la început  dorința noastră a fost să aducem în Romînia tehnologiile de ultimă generație din domeniul prelucrării lemnului pentru a pune la dispoziția producătorilor echipamente care să asigure  calitatea produsului finit, fie acesta mobilier, uși, ferestre, parchet, alte elemente de construcție din lemn.

Și pentru că utilajele nu pot lucra fără scule de bună calitate am preluat şi reprezentarea firmei germane LEUCO – unul din cei mai mari producători de scule pentru prelucrarea lemnului, iar din 2011 reprezentăm în exclusivitate în România şi firma Robert BÜRKLE GmbH. Reprezentăm în România și firmele  Altendorf – producătoare de circulare de croit cu masă mobilă, Kaindl- producătoare de mașini de scuțit scule, Oertli -producător specalizat de  sisiteme de scule pentru ferestre și uși.

În afară de echipamente pentru producția unui mobilier de calitate punem la dispoziție clienților  consultanță de specialitate și asistență tehnică calificată (profesionistă).

ECHIPA noastră este  formată din ingineri de industria lemnului, ingineri mecanici, tehnicieni preocupați în permanență de dezvoltarea profesională personală. Prin participarea la școlarizări organizate de firmele pe care le reprezentăm, participarea la târguri și seminarii a echipei de de vânzări  și  de service încercăm să fim tot timpul la curent cu ultimele noutăți ale tehnicii, astfel încât să putem pune la dispoziția clienților noștri aceste cunoștințe.

Spiritul de parteneriat guvernează fiecare relație pe care o dezvoltăm în mediul de afaceri. Motto-ul nostru  “Prin parteneriat spre succes” este un laitmotiv atât în relația cu clienții cât și în cea cu furnizorii noștri.  Suntem conștienți că doar împreună putem avea success.